Computer reparatie

Uw computer heeft kuren, reageert langzaam of slecht, of werkt misschien helemaal niet meer? Voor computer reparatie kunt u bij ons terecht.
Wij zullen bij het aannemen enkele dingen doorspreken over het veiligstellen van data, de exacte klacht, contactinformatie en overige benodigde gegevens.

De kosten van een reparatie van een pc zijn afhankelijk van de tijd en onderdelen die benodigd zijn. Ons standaard onderzoekstarief is 45 euro en daarbinnen zullen wij een uitgebreide diagnose maken en proberen het probleem op te lossen. Mocht dit niet lukken dan zal er contact met u opgenomen worden om een offerte en indicatie van de kosten voor de reparatie door te spreken.

De gemiddelde tijd die wij nodig hebben voor het repareren van een computer of laptop reparatie is 1 à 2 werkdagen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van drukte en het probleem met de computer. Het kan namelijk zijn dat sommige reparatiegoederen besteld moeten worden of er andere problemen optreden. Wij proberen u dan zo vroeg mogelijk in te lichten en u op de hoogte te houden van de status van uw reparatie.

U kunt bij ons terecht met

  • Virusinfecties op uw computer en/of laptop

  • Reparaties van uw computer van elk merk (en randapparatuur zoals monitoren en printers)

  • Reparaties van uw laptop van elk merk, inclusief schaderapportages voor verzekeringen en kapotte schermen.

  • (externe) hardeschijven en overige datadragers. In het geval van Datarecovery: het starttarief bedraagt 60 euro hiervoor. Tevens dient er een apparaat aangeleverd of gekocht te worden waar de inhoud naartoe gekopieerd kan worden.